Przygotowuję go zawsze na mleku migdałowym własnej roboty,ponieważ wtedy jest najbardziej wartościowy i zdecydowanie na dłużej zaspokaja głód.
poniedziałek, 23 marca 2015
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Archiwum bloga
-
▼
2015
(98)
-
▼
marca
(18)
- Truskawkowo - kokosowy pudding chia
- Cudowna sałatka z fasolką kidney, sałatą lodową i ...
- Delikatne ślimaczki maślano - cynamonowe
- Zaskakujące awokado - zielona,pikantna pasta
- Pesto z liści rzodkiewki,bazylii i migdałów
- Fantastyczny krem czekoladowo-daktylowy
- Sałatka z pieczonych buraków z sosem chrzanowym:-)
- (Nie)banalne spaghetti z sałatą rzymską i tofu
- Odmładzający koktajl ze spiruliną i piertruszką
- Wegańskie kwaśne żelki - serduszka z mango
- Najlepsza zupa dyniowa z kremem z nerkowców
- Koktajl z trawą jęczmienną i czerwonymi pomarańczami
- Idealna przyprawa - zatar
- Koktajl ananasowo-pomarańczowo-migdałowy
- Kiszone cytryny
- Zjawiskowa zupa czosnkowa
- Zupa marchewkowo - imbirowa z awokado i kluseczk...
- Pyszne kotleciki z tofu, ziemniaków i sezamu
-
▼
marca
(18)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz